مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا یکی از مهمترین اقداماتی است که باید پیش از ایجاد کسبوکار جدید در این کشور، نسبت به آن اقدام کنید. هدف از کارآفرینی و راهاندازی استارتاپ جدید، ایجاد یک کسبوکار جدید در کانادا است؛ اما باید توجه داشته باشید که این دو برنامه، دیدگاه و نگرش متفاوتی نسبت به راهاندازی کسبوکار جدید دارند. به عبارت دقیقتر، هدف از راه اندازی استارتاپ کانادا، ایجاد کسبوکاری جدید بر پایه یک ایده تجاری نو و خلاقانه است که منجر به تغییرات اساسی در بازار شود؛ اما در برنامه کارآفرینی، ایجاد کسبوکارهایی مدنظر است که پیش از این نیز در خاک این کشور حضور داشتهاند. راهاندازی استارتاپ و اخذ ویزای استارتاپ کانادا را میتوان فرصت مناسبی برای دریافت اقامت دائم این کشور دانست. در این مقاله از اکسپرتاپ به مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا پرداخته و مزایای هرکدام را ذکر خواهیم کرد.
معرفی کارآفرینی و راهاندازی استارتاپ در کانادا
راهاندازی استارتاپ در کانادا و کارآفرینی را میتوان دو برنامه جداگانه اداره مهاجرت این کشور دانست که در جهت رشد اقتصادی کانادا طراحی و اجرا شدهاند؛ اما باید توجه داشته باشید که هرکدام از این برنامههای مهاجرتی از ویژگیهای متفاوتی برخوردار بوده و نیازمند شرایط متفاوتی هستند. کانادا با ایجاد زیرساختهای لازم برای میزبانی از کسبوکارهای جدید، فرصت مناسبی را در اختیار کارآفرینان سراسر جهان قرار داده است تا با ایجاد کسبوکار خود در خاک این کشور، مجوز حضور و اقامت در آن را دریافت کنند. کارآفرینی و راهاندازی استارتاپ کانادا را میتوان دو مسیر اصلی ایجاد کسبوکار و سرمایهگذاری در کانادا دانست. در ادامه به معرفی و مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا خواهیم پرداخت.
- استارتاپ کانادا: در برنامه مهاجرتی استارتاپ کانادا، شما باید یک ایده تجاری خلاقانه و جدید را ارائه دهید تا در صورت تأیید و حمایت آن از سوی دولت کانادا، نسبت به اجرا و راهاندازی کسبوکار خود در خاک این کشور اقدام کنید.
- کارآفرینی: کارآفرینی یکی دیگر از برنامههای مهاجرتی کانادا است که شما عزیزان میتوانید از طریق آن در خاک کانادا سرمایهگذاری کرده و کسبوکار خود را در آن ایجاد کنید.
مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا؛ این دو برنامه مهاجرتی چه تفاوتهایی دارند؟!
کارآفرینی و راهاندازی استارتاپ در کانادا از تفاوتهای عمدهای برخوردار هستند. با شناخت و کسب آگاهی نسبت به این تفاوتها میتوانید بهترین مسیر مهاجرتی را انتخاب کرده و در کوتاهترین زمان ممکن کسبوکار خود را در خاک این کشور توسعهیافته ایجاد کنید. مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا موارد بسیاری را شامل میشود. بهعنوان مثال، در راهاندازی استارتاپ جدید شما نیازی به سرمایه اولیه نخواهید داشت؛ اما کارآفرینی در کانادا نیازمند یک سرمایه اولیه قابلتوجه است. در ادامه مطلب به مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا پرداخته و تفاوتهای این دو برنامه مهاجرتی را بررسی خواهیم کرد.
برخورداری از سابقه مدیریت کسبوکار
برخورداری از سابقه مدیریت یک کسبوکار مرتبط، در برنامه مهاجرتی کارآفرینی کانادا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. درواقع، شما برای راهاندازی شعبه جدیدی از کسبوکار خود در کانادا، باید از دانش، مهارت و تجربه کافی در آن زمینه برخوردار باشید تا احتمال سوددهی کسبوکار جدیدتان در خاک کانادا را افزایش دهید. از سویی دیگر، برای راهاندازی استارتاپ در کانادا شما تنها باید یک ایده تجاری نو و خلاقانه را ارائه دهید؛ به عبارتی، در این روش مهاجرتی نیازی به برخورداری از تجربه و سابقه مدیریت نخواهید داشت.
مبلغ سرمایهگذاری
میزان سرمایهگذاری در خاک این کشور یکی از مهمترین فاکتورهایی است که در طی مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا موردبررسی قرار میگیرد. خوب است بدانید که راهاندازی استارتاپ کانادا نیاز به سرمایه اولیه ندارد و تنها کافیست که از تمکن مالی برخوردار باشید. در مقابل، شما عزیزان باید جهت کارآفرینی و ایجاد کسبوکار جدید در خاک این کشور، علاوه بر برخورداری از تمکن مالی، مبلغ قابلتوجهی را سرمایهگذاری کنید. حداقل سرمایه اولیه موردنیاز در کارآفرینی، 150 هزار دلار کانادا است. علاوه بر آن شما حداقل باید از 300 هزار دلار کانادا دارایی خالص برخوردار باشید. درحالیکه این رقم در برنامه مهاجرتی راهاندازی استارتاپ چیزی در حدود 13 هزار دلار کانادا برای هر یک نفر است. از دیگر تفاوتهای کارآفرینی و راهاندازی استارتاپ در کانادا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- نامه حمایتی: استارتاپ کانادا شامل نامه حمایتی از سوی یکی از مجموعههای مورد تأیید دولت کانادا میشود. درصورتیکه در کارآفرینی خبری از نامه حمایتی نبوده و سرمایهگذاری بر روی کسبوکار بر عهده متقاضی است.
- اخذ اقامت دائم: متقاضی در برنامه کارآفرینی اقامت موقت یک ساله کانادا را دریافت خواهد کرد؛ اما پس از راهاندازی کسبوکار و تأیید آن از سوی دولت میتوان نسبت به اخذ اقامت دائم اقدام کرد. درصورتیکه راهاندازی استارتاپ در کانادا، اقامت دائم این کشور را برای متقاضی به ارمغان خواهد آورد.
مزایای راهاندازی استارتاپ و کارآفرینی در کانادا
در این قسمت از مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا به معرفی و بررسی مزایای هر دو برنامه مهاجرتی خواهیم پرداخت. این دو برنامه مهاجرتی تفاوتهای آشکاری با یکدیگر دارند؛ اما هرکدام از این برنامههای مهاجرتی از مزایای خاص و ویژهای نیز برخوردار هستند که بهرهمندی از آنها را تبدیل به انتخاب هوشمندانهای برای افراد متفاوت میکند. برخی از مهمترین مزایای راهاندازی استارتاپ در کانادا عبارتاند از:
- امکان پیادهسازی ایده تجاری بدون نیاز به سرمایه اولیه
- امکان اخذ اقامت دائم کشور کانادا برای متقاضی و اعضاء خانواده وی
- بهرهمندی از حمایت مالی
- برخورداری از حق بیمه رایگان
- برخورداری از حق تحصیل و بیمه رایگان برای فرزندان
- و…
مواردی که در بالا ذکر کردیم، تنها بخش از مزایای بیشمار راهاندازی استارتاپ در کانادا است؛ اما بهتر است در مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا، به مزایای برنامه مهاجرتی کارآفرینی در این کشور نیز اشاره داشته باشیم. برخی از مهمترین مزایای کارآفرینی در کانادا عبارتاند از:
- امکان ایجاد شعبه در کانادا و گسترش کسبوکار
- عدم نیاز به مدرک تحصیلی سطح بالا
- امکان اخذ اقامت موقت کانادا و تبدیل آن به اقامت دائم
- برخورداری از حقوق شهروندی این کشور
- امکان سرمایهگذاری در اقتصاد پویا کانادا و رشد سرمایه
- و…
سخن پایانی
در این مقاله از اکسپرتاپ به مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا پرداخته و تفاوتهای این دو برنامه مهاجرتی را بیان کردیم. اگر شما نیز قصد راهاندازی کسبوکار جدیدی را در این کشور توسعهیافته دارید، بهتر است ابتدا با برنامههای مهاجرتی کارآفرینی و راهاندازی استارتاپ آشنا شوید. کسب آگاهی نسبت به ویژگیها و تفاوتهای این دو برنامه مهاجرتی میتواند منجر به انتخابی هوشمندانه و مفید برای شما عزیزان شود. امیدواریم که این مطلب برای شما مفید بوده باشد. لطفاً نظرات خود را در بخش دیدگاهها با ما در میان بگذارید. همچنین، اگر ایده تجاری خلاقانهای در ذهن خود داشته و یا قصد توسعه کسبوکار و ایجاد شعبه جدید در خاک کانادا را دارید، توصیه میکنیم که با متخصصان اکسپرتاپ تماس گرفته و از مشاوره تخصصی و رایگان در این حوزه برخوردار شوید.