نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا و مراحل دریافت آن

نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا و مراحل دریافت آن

نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا را می‌توان یکی از مهم‌ترین شروط راه اندازی استارتاپ کانادا دانست. Letter of Support یا همان نامه حمایتی در جواب طرح تجاری افراد متقاضی و از سوی یکی از سازمان‌های سرمایه‌گذاری و یا حمایتی مورد تأیید دولت کانادا صادر می‌شود. دریافت نامه حمایتی از سوی یک سازمان حمایتی به این معنا است که آن مرکز قصد سرمایه‌گذاری بر روی طرح تجاری متقاضی را دارد. بدین ترتیب، فرد می‌تواند با در دست داشتن نامه حمایتی، نسبت به دریافت ویزای استارتاپ کانادا اقدام کند؛ اما باید توجه داشته باشید که دریافت نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا خود شامل مراحل مختلفی می‌شود؛ بنابراین، اگر شما نیز قصد راه‌اندازی استارتاپ خود در خاک کانادا و اخذ اقامت دائم این کشور را دارید، در ادامه این مطلب از اکسپرتاپ با ما همراه باشید تا به بررسی مفصل نامه حمایتی یا همان LOS بپردازیم.

نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا (LOS) چیست؟

راه‌اندازی استارتاپ در کانادا یکی از برنامه‌های مهاجرتی این کشور است که می‌توان با استفاده از آن، اقامت دائم کانادا را دریافت کرد. جهت راه‌اندازی استارتاپ و اخذ ویزا، گروه موردنظر باید ایده نوآورانه خود را به‌صورت یک طرح تجاری اقتصادی به مجموعه سرمایه‌گذاری موردنظر خود در کانادا ارسال کند. سپس، این مجموعه نسبت به بررسی طرح تجاری اقدام کرده و آن را تأیید و یا رد می‌کند. در صورت تأیید ایده از سوی مجموعه مورد تأیید دولت کانادا، این مرکز نامه‌ای را تحت عنوان نامه حمایتی به اداره مهاجرت کانادا ارسال می‌کند. ارسال نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا به این معناست که آن مرکز سرمایه‌گذاری قصد حمایت از ایده تجاری ارائه شده را دارد؛ بنابراین، گروه ارائه‌دهنده طرح تجاری می‌توانند نسبت به اخذ ویزای کانادا اقدام کرده و استارتاپ خود را در این کشور راه‌اندازی کنند. به‌طورکلی، مراحل دریافت نامه حمایتی استارتاپ کانادا را می‌توان به‌صورت زیر بیان کرد:

  1. برقراری ارتباط با یکی از سازمان‌های سرمایه‌گذاری مورد تأیید دولت کانادا و ارائه طرح تجاری
  2. ارائه و توضیح طرح تجاری به صورت حضوری و یا مجازی و تلاش برای متقاعدسازی سازمان مربوطه جهت سرمایه‌گذاری
  3. دریافت نامه حمایتی استارتاپ کانادا در صورت تأیید طرح تجاری از سوی سرمایه‌گذار
بخوانید!  کانادا بهتر است یا هلند؟! مناسب‌ترین کشور برای مهاجرت

انواع سازمان‌های سرمایه‌گذار جهت دریافت نامه حمایتی

انواع سازمان‌های سرمایه‌گذار جهت دریافت نامه حمایتی

دولت کانادا بر اساس فاکتورهای مشخصی، برخی از گروه‌های تجاری را جهت سرمایه‌گذاری و حمایت از استارتاپ‌های نوآورانه تعیین کرده است. هرکدام از این گروه‌های تجاری از استراتژی‌های متفاوتی بهره برده و فرآیند پذیرش مخصوص به خود را دارند. اگر شما نیز قصد ارائه طرح تجاری برای راه‌اندازی استارتاپ در کانادا را دارید، ابتدا باید با انواع سازمان‌های سرمایه‌گذار کانادایی آشنا شده و گزینه مناسبی را برای اخذ نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا انتخاب کنید. سازمان‌های سرمایه‌گذار مورد تأیید دولت کانادا را می‌توان به صورت کلی در سه گروه زیر جای داد:

  • سرمایه‌گذاران فرشته کانادا (Angel Investor Groups)
  • سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر کانادا (Venture Capital Firms)
  • سرمایه‌گذاران انکوباتور کانادا (Business Incubators)

این سه گروه از مجموعه‌های سرمایه‌گذاری، به صورت تقریبی 69 مجموعه را شامل می‌شوند. هرکدام از این مجموعه‌ها توانایی سرمایه‌گذاری بر روی طرح تجاری شما را داشته و می‌توانند نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا را صادر کنند؛ اما تفاوت مهمی میان این سه گروه سرمایه‌گذاری وجود دارد. شرکت‌های موجود در گروه‌های سرمایه‌گذاری فرشته و ریسک‌پذیر، باید مبلغی را به صورت نقدی بر روی پروژه استارتاپی ارائه شده سرمایه‌گذاری کنند. البته، این مجموعه‌ها در ازای سرمایه‌گذاری خود در بخشی از سهام و یا سود استارتاپ شریک می‌شوند. در مقابل، شرکت‌های فعال در گروه سرمایه‌گذاران انکوباتور نیازی به سرمایه‌گذاری نقدی بر روی پروژه استارتاپی ندارند. این مورد به نوبه خود باعث شده تا رقابت برای جلب‌توجه این گروه از سرمایه‌گذاران بسیار شدید باشد. با این وجود، بهترین سرمایه‌گذار برای دریافت نامه حمایتی کدام است؟!

بهترین گروه سرمایه‌گذاری برای اخذ نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا

انتخاب یکی از این سه گروه جهت ارائه طرح تجاری استارتاپ و دریافت نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا با چالش‌ها و مشکلات مخصوص به خود همراه است. این انتخاب تا حد زیادی به نوع طرح تجاری و ایده استارتاپ شما عزیزان بستگی دارد. به‌عنوان مثال، شرکت‌های موجود در گروه سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر، سرمایه‌گذاری بر روی پروژه‌های استارتاپی با ریسک بالا و قابلیت رشد زیاد را ترجیح می‌دهند. این موضوع به نوبه خود باعث شده تا درصد موفقیت استارتاپ‌ها برای اخذ نامه حمایتی از سوی این گروه سرمایه‌گذاری بسیار پایین باشد. در مقابل، گروه سرمایه‌گذاری انکوباتورها بیشترین درصد موفقیت در حمایت از ایده‌های استارتاپی را به خود اختصاص داده‌اند. در بخش زیر درصد موفقیت استارتاپ‌ها در نهایی کردن طرح تجاری و دریافت نامه حمایتی را بر اساس نوع گروه سرمایه‌گذاری بیان کرده‌ایم:

  • تنها 43 درصد استارتاپ‌های حمایت‌شده از سوی گروه سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر توسط اداره مهاجرت کانادا تأیید شده‌اند.
  • 78 درصد استارتاپ‌های حمایت‌شده از سوی گروه سرمایه‌گذاری انکوباتورها، موفق به راه‌اندازی پروژه خود در کانادا شده‌اند.
  • گروه سرمایه‌گذاری فرشته‌ها بیشترین درصد موفقیت در پرونده‌های استارتاپی را با 80 درصد به خود اختصاص داده است.
بخوانید!  همه چیز را درباره شهر شارلوت تاون کانادا بدانید

تفاوت نامه حمایتی و گواهی تعهد چیست؟!

تفاوت نامه حمایتی و گواهی تعهد چیست؟!

پس از ارائه طرح تجاری استارتاپ و تأیید آن از سوی یکی از مراکز سرمایه‌گذاری معتبر، مرکز مربوطه باید نسبت به ارائه نامه حمایتی و گواهی تعهد اقدام کند. نامه حمایتی از سوی این مرکز به فرد متقاضی و اداره مهاجرت کانادا ارسال خواهد شد؛ اما در مقابل، گواهی تعهد که برای تیم کارآفرینی صادر شده است، مستقیماً به اداره پناهندگان مهاجرت و شهروندی کانادا (IRCC) ارسال می‌شود. این گواهی از 6 ماه اعتبار برخوردار است. بدین ترتیب، اعضای تیم کارآفرینی باید در طی این 6 ماه نسبت به دریافت اقامت دائم کانادا و مجوز کار در این کشور اقدام کنند.

سخن پایانی

در این مطلب از اکسپرتاپ به معرفی نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا پرداختیم. آموختیم که نامه حمایتی چیست و در چه شرایطی صادر می‌شود. همچنین، با مراحل دریافت نامه حمایتی یا همان LOS آشنا شدیم. اگر شما نیز قصد راه‌اندازی استارتاپ در کانادا و مهاجرت به این کشور را دارید، ابتدا باید نسبت به دریافت نامه حمایتی اقدام کنید. برخورداری از نامه حمایتی را می‌توان یکی از شروط اصلی اخذ اقامت دائم کانادا و راه‌اندازی استارتاپ دانست. مراحل دریافت نامه حمایتی ویزای استارتاپ کانادا از حساسیت‌های خاص خود برخوردار است. درصورتی‌که ایده تجاری نوآورانه‌ای داشته و قصد راه‌اندازی استارتاپ خود در کانادا را دارید، بهتر است ابتدا نسبت به دریافت مشاوره رایگان از کارشناسان اکسپرتاپ اقدام کنید. همان‌طور که اشاره کردیم، گروه‌های سرمایه‌گذاری متعددی در کانادا می‌توانند نسبت به ارائه نامه حمایتی اقدام کنند؛ بنابراین، بسیار حائز اهمیت است که بهترین گروه سرمایه‌گذاری را جهت دریافت نامه حمایتی انتخاب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

آخرین مطالب